Keitä me olemme?

Hiiden Hittavaiset on vuonna 1991 perustettu partiolippukunta, joka toimii Keravan Ahjon kaupunginosassa. Lippukunnassamme on aina hyvä ja iloinen meininki sekä laadukasta partio-ohjelmaa kaiken ikäisille!
Kokoontumistilamme eli kolomme sijaitsee Ahjossa Cityvaraston tiloissa osoitteessa Ketjutie 3. Kolomme sijaitsee aivan metsän kupeessa lähellä Ollilanlampea, joka on loistava luonnossa liikkumiseen sekä partiotaitojen harjoittelemiseen.

Mitä partiossa tehdään?

Ryhmät pitävät kokouksiaan viikoittain tai joka toinen viikko kololla eli kokoontumistiloissamme Ahjossa. Kokouksissa tehdään oman ikäkauden aktiviteetteja, joissa opitaan luonto- ja retkitaitoja, kädentaitoja, ryhmässä toimimista, luovuutta, toimeliaisuutta ja vastuun kantamista – ja samalla pidetään hauskaa! Taidot kasvavat vähitellen iän myötä. 

Lisäksi ryhmät tekevät omia retkiään niin maastoon kuin mökeillekin. Lippukunta järjestää myös yhteisiä tapahtumia, joihin voi osallistua kaikki lippukunnan jäsenet. Tapahtumissa on ohjelmaa kaikenikäisille. Kesäisin järjestetään leiri, joko lippukunnan oma tai osallistumme suuremmille leireille, joille tulee osallistujia esimerkiksi koko Uudenmaan alueelta tai jopa koko Suomesta.