Miten mukaan?

7-12-vuotiaita otamme mukaan aina kun ryhmissä on tilaa.
Yli 12-vuotiaat ovat pääasiassa aina tervetulleita mukaan toimintaan.
Lähetä viesti osoitteeseen partioon@hiidenhittavaiset.fi, niin selvitetään yhdessä, kuinka pääset tutustumaan!
Alle 7-vuotiaiden lasten kanssa voi osallistua perhepartion toimintaan, josta voi tiedustella lisää perhepartion johtajalta Fanny Malkakorvelta, fanny.malkakorpi[at]gmail.com. Lisätietoa myös täällä.
Aikuisena voit tulla mukaan lippukunnan toimintaan joko lyhyemmäksi ajaksi esimerkiksi auttamaan retkellä tai pidempiaikaisesti johonkin pestiin. Katso tarkemmin täältä.

Täytä jäsenhakemus täältä!

Ota rohkeasti yhteyttä (partioon[at]hiidenhittavaiset.fi), jos haluat mukaan toimintaan! Järjestämme toimintaa myös vain johtajaikäisille.

Keitä me olemme?

Hiiden Hittavaiset on vuonna 1991 perustettu partiolippukunta, joka toimii Keravan Ahjon kaupunginosassa. Lippukunnassamme on aina hyvä ja iloinen meininki sekä laadukasta partio-ohjelmaa kaiken ikäisille! Kokoontumistilamme eli kolomme sijaitsee Ahjossa Cityvaraston tiloissa osoitteessa Ketjutie 3. Kolomme sijaitsee aivan metsän kupeessa lähellä Ollilanlampea, joka on loistava luonnossa liikkumiseen sekä partiotaitojen harjoittelemiseen.

HiHi-pupujen tarina

HiHin huivissa on kolme pupua. Nopeasti katsoen ne näyttävät ihan samanlaisilta kaikki, mutta kun tarkemmin katsoo, kaikki ovat erilaisia. Silti ne kaikki toimivat tiiviisti yhdessä.

HiHi-puput:

Havu on rauhallinen, hyvä ihmistuntija ja taitava kuuntelija. Hän selviää hyvin metsässä ja tuntee kasveja ja eläimiä. Hän on taitava myös retkeilytaidoissa! Havu on reipas ja liikunnallinen sekä sinnikäs.

Reissu on menevää sorttia. Hän on reissannut monissa paikoissa, käynyt leireillä ulkomaita myöten. Reissulla on paljon kavereita ja erityisen hyvä muisti. Reissua kuvataan myös nokkelaksi. Reissu on ennakkoluuloton ja hänestä on vain mukavaa, että kaikki ovat erilaisia! Reissu on porukan johtohahmo, hyvä ongelmanratkaisija, täsmällinen ja rohkea.

Hupi on positiivinen, innostunut ja innostava. Hän pulppuaa uusia ideoita ja keksii erilaisia asioita. Hän on hauska, leikkisä, vitsikäs ja iloinen. Sydämellinen hengenluoja Hupi luo porukkaan kuin porukkaan kivan fiiliksen ja kaikille sellaisen tunteen, että he kuuluvat porukkaan mukaan!